تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح ساختاری منابع انسانی شرکت های ماشینسازی و ریختهگری تبریز در سال ۱۴۰۵
معاون بهرهبرداری و صنایع حملو نقل سازمان ایدرو، از تخصیص اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی در بودجه سال ۱۴۰۵ جهت اصلاح ساختار نیروی انسانی شرکتهای ماشینسازی تبریز و ریختهگری ماشینسازی تبریز خبر داد.
به گزارش ایدرو نیوز ؛ سهیل معمار باشی معاون بهرهبرداری و صنایع حملونقل ایدرو گفت : سازمان برنامه و بودجه ، این اعتبار را از محل ردیف تملک دارایی های مالی دستگاه های اجرایی ، جهت اصلاح ساختار نیروی انسانی و آماده سازی بنگاه ها تخصیص داده است.
معمارباشی در ادامه با اشاره به پیگیری مستمر وزیر صنعت ، معدن وتجارت در خصوص این دو مجموعه صنعتی تصریح کرد: جایگاه ویژه ماشینسازی تبریز در زنجیره صنایع کشور ایجاب میکند که فرآیند نوسازی و بازسازی این دو شرکت با تسریع در ساختار اجرایی و عملیاتی انجام شود. در همین راستا، ایدرو پیشتر با استقرار گروه های تخصصی در محل شرکتها، اقدامات عارضهیابی و تحلیل ساختاری را با رویکرد علمی و مهندسی آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: این اقدام نقطه آغاز یک تحول بنیادین در صنایع مادر منطقه بهشمار میرود و در راستای ارتقاء توان تولید ملی، افزایش بهرهوری صنعتی و بازآفرینی ظرفیتهای تولیدی کشور انجام میپذیرد.
شرکت ماشینسازی تبریز پس از اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و حسب مصوبات هیئت وزیران در سال ۱۳۹۴ به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد واگذار شد، اما با توجه به چالشهای پیش آمده، مجدداً در سال ۱۳۹۹ به سازمان ایدرو بازگشت.




نظر دهید